Детската глъч, усмивки и щастие отново са при нас! (снимки и видео)

Благодарим ви и ви обещаваме много нови изненади съвсем скоро…

Нищо не ни прави по-щастливи от щастието в очите на децата. А при нас те са толкова много! С отварянето на залите и библиотеката след карантината, лека полека започна да се връща нормалният ритъм (засега само на позволения минимум от капацитета си, но надяваме се скоро и напълно). Възпитаниците на Фолклорен ансамбъл „Мизия“ и Балетното студио вече репетират при спазване на всички правила за безопасност и дезинфекция от заповедта на министър Анананиев. За съжаление най-малките балеринки приключиха сезона много по-рано от обичайното и без традиционния си концерт, но обещаваме през есента да ги компенсираме с още повече аплодисменти 🙂

Библиотеката също започна да се пълни с усмивки. На гости започнаха да ни идват участниците в нашето първоюнско предизвикателство „Разкажи ми своята мечта“. Подарихме им диск с изпълненията на Вокална група „Арлекино“ „Планета на мечтите“ и картичка с лично послание. Освен това те бяха първите, които присъстваха на пренасянето на една от най-успешните ни инициативи в интернет – „Четем приказки“, на живо в Библиотеката с нашата прекрасна библиотекарка Ани.

Библиотеката е отворена не само за деца 🙂 Много нови и интересни заглавия вече ви очакват благодарение на даренията, които направихте вие чрез нашата инициатива „Прочети и сподели“. В читалнята ще намерите нови и стари интересни заглавия. Добре дошли сте!

В същото време виждаме, че посещенията във Фейсбук страницата ни не само не намаляват, но се и увеличават.

Затова приказките продължават и там.

Както и сцената за талантливите деца на Плевен, които обичат да пеят.

Благодарим ви, че сте с нас! Предстоят много нови изненади и то съвсем скоро…

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*