Децата на Плевен празнуваха първи юни с нас

Хиляди бяха детските усмивки пред, във и около НЧ „Съгласие 1869“. Целият ден посветихме на най-важното – децата на Плевен! Сутринта организирахме пъстър, весел и забавен празник на открито. Кака Ани и петелът Гого поведоха децата на дълго влакче на приятелството, после имаше щафета, караоке и рисуване на най-дългата детска рисунка 🙂

Директорът на ОУ „Йордан Йовков“ Трайков раздаде удостоверения на завършилите ученици от 1 – 3 клас. Поздравени бяха учениците, получили награди и призови места за участие в областни, национални и международни състезания и конкурси. 

Доверие ни гласуваха служители на Електроразпределение – Плевен, които избраха нас за празника на техните деца. Куклен театър в Стаята на приказките и изработване на весели човечета в Артчародейницата ни озариха деня им с усмивки.

Грандиозен спектакъл изнесоха над 70 възпитаници от трите състава на НЧ „Съгласие 1869“ – Балетната школа, Вокална група „Арлекино“ и Фолклорен ансамбъл „Мизия“. На Каскадата пред хилядна публика с песни и танци те показаха каква е „Силата на мечтите“. Мечтайте, мили деца! И сбъдвайте!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*