Трети национален конкурс за рисунка „ШАРЕН, ШАРЕН ВЕЛИКДЕН“

НЧ „Съгласие 1869“ обявява Трети национален конкурс за рисунка на тема „ШАРЕН, ШАРЕН ВЕЛИКДЕН“. В него могат да участват деца и ученици, индивидуално или групово (клас, група от детска градина, арт школа и др.). Работите ще бъдат оценявани от професионално жури в състав: художниците Иван Велчев – Йово, Убавка Тончев и Майя Ананиева – ръководител на Арт школа „Колорит“.

Конкурсът е за деца на възраст от 3 до 12 години, разпределени в две възрастови групи – от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Няма ограничения за формата и техниките на рисуване.

Ще бъдат присъдени първа, втора и трета награда, определени от журито във всяка възрастова група. Наградите са материали и аксесоари за рисуване. Специална награда на публиката – под поста с обявата на конкурса на фейсбук страницата ни ТУК може да публикувате снимките с вашите творби. Авторът на събралата най-много харесвания рисунка ще получи награда статив и боички за рисуване.

Изпращайте творбите от 21 март до 10 април на адрес: 5800, Плевен, пл. „Възраждане“ №7, НЧ „Съгласие 1869“. В писмата изпращайте и следната информация: две имена на участника; възраст; населено място и точен адрес, тел. номер на родител за обратна връзка.

Победителите ще бъдат обявени на 21 април!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*