Близо 1 000 лв. събра Благотворителният базар в НЧ „Съгласие 1869“

964 лв. са събраните средства в Благотворителния коледен базар, организиран от НЧ „Съгласие 1869“ – Плевен. Средствата в него са за подпомагане на талантливи деца от Математическа гимназия „Гео Милев“ за участие в международни олимпиади. С това продължаваме да отстояваме нашата основна мисия – да подпомагаме талантливите деца на Плевен да сбъдват мечтите си и да постигат целите си. Помощник в инициативата беше Лайънс клуб Мизия Плевен с чартър президент Галина Станимирова.

Посетителите на Базара можеха да избират от красиви предмети в коледен дух, изработени от дамски клуб „Фрея“ при читалището.

Румен Петков – бивш възпитаник на МГ „Гео Милев“, освен парични средства, предостави за Базара и картина от личната колекция на княз Никита Лобанов-Ростовски. С дарения се включиха и много други бивши възпитаници на гимназията.

След края на събитието, в присъствието на зам.-директора на МГ „Гео Милев“ Стефка Иванова и секретаря на НЧ „Съгласие 1869“ Мая Паскова, дарените средства бяха изброени и предадени с протокол.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*