Млади таланти: Христо Генов – по пътя на сбъднатите мечти

Христо Генов е един плевенски младеж, който показва, че когато имаш цел и много силно се стремиш към нея, нищо не може да ти попречи да я постигнеш. Само преди дни той беше приет от първия път актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Пламен Марков – сбъдната мечта, както споделя самият той.

Ицето познаваме от кастинга за сформирането на вокална група „Арлекино“ при НЧ „Съгласие 1869“ през 2015 г. Където, естествено, единодушно и сърдечно беше приет от Максим Горанов, Анелия Дечева и Вили Боянова. Беше част от всяко ново начало на групата – първият концерт, първите студийни записи, първите участия на голяма сцена с известни имена от шоу бизнеса…

После порасна, но ние продължихме да следим и да се радваме на неговите успехи.

https://www.facebook.com/saglasie1869/videos/2659750510798353

Христо освен че пее и е много артистичен, свири и на китара. Но знае, че  пътят към сбъдването на мечтите не е само цветя и рози, талант и чар, но и много, много труд. От години той взима професионални уроци по актьорско майсторство, китара, поп и рок пеене и се явява на много конкурси – национални и международни, от които печели призови места. Няма как да не помните и блестящата му поява в „България търси талант“, където спечели жури и публика с рапърското си изпълнение (страст, която развива съвсем сам) и беше обявен за „най-бързия рапър“.

Христо Генов завършва ПГПЧЕ с немски и английски език. Преди да се яви на трудния изпит в НАТФИЗ (на който представя стихотворение, монолог, песен и танц…), Христо записва Международни отношения в Софийски университет. Резервен вариант, който обаче не представлява никаква дилема за избор след класирането за актьорското майсторство. И не пропуска да благодари на актьорите от Плевенския театър Ива Николова и Адриан Филипов, които го подготвят за изпитите.

Продължаваме да следим пътя на сбъднатите мечти на Христо с интерес и вяра, че това е само първото стъпало към големия успех!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*