Заедно отпразнувахме 30-годишнината на Арт школа „Колорит“

„30 години свят от цветни чудеса“. Така беше озаглавен съвместният ни проект с Арт школа „Колорит“ с арт педагог Майя Ананиева, с който беше отбелязан и 30-годишния юбилей на плевенската школа. Не е случайно, че това се случва заедно с нас – Народно читалище „Съгласие 1869“ – Плевен, защото почти половината от приказната история на Школата е преминала в творческо партньорство и вдъхновено сътрудничество, създало обща история за бъдещето.


На тържествена церемония в читалището бяха връчени 2️⃣6️⃣3️⃣международни и национални награди, получени в Арт школа „Колорит” – Плевен от началото на 2021 година от 15 страни. За постиженията си децата и техния арт педагог бяха поздравени от кмета Георг Спартански.
Поздрав отправихме и ние – с танци на малките балеринки от Балетната ни школа с ръководител Валя Козовска и песните на прекрасните солисти на Вокална група „Арлекино“ Симеон Карстов и Стефани Славчева.
На финал си направихме обща снимка за спомен пред читалището, а в небето полетяха 30 цветни балони – символ на прекрасните, колоритни и успешни години на плевенската школа и пожелание за сбъдване на обще много цветни мечти. 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*