На фокус

В рубриката „Минути за поезия“ всяка неделя в 11 часа актрисата Мариета Калъпова потопява зрителите в света на лириката, нежността, любовта и дълбочината на живота, четейки стихове. Минутки бягство от мислите и грижите, за да приемем след това предизвикателствата – силни и одухотворени.
Танцьорите от фолклорен ансамбъл „Мизия“ към НЧ „Съгласие 1869“ – Плевен, ще ни помогнат да научим най-популярните български хора.
Всяка събота в 11 часа те показват по едно хоро, което можем да заиграем заедно.
Концерт-спектакъл „Който учи, ще сполучи“, участват всички формации при НЧ „Съгласие 1869“ – Плевен: Вокална група „Арлекино“, Балетна школа, Фолклорен ансамбъл „Мизия“
С Маестро Пламен Джуров разговаряме в Деня на българската просвета и култура, минути след като му беше връчен почетния знак на Плевен на тържествена церемония в центъра на града
На 22 март в зала „Емил Димитров“ по наша покана трябваше да се състои дебат на тема читалища с представители на политически партии, участващи в изборите за парламент, както и към община Плевен и ОбС – Плевен. Поради наложения локдаун проведохме индивидуални разговори с председателя на НЧ „Съгласие 1869“ – Плевен.