Гран при, 6 първи места и две специални награди от Международния фестивал „Морско конче“

Гран при за цялостно представяне, четири първи места в категориите „Класически балет“, „Характерен танц“, „Сюжетен танц“ и „Съвременни танцови техники“, две две индивидуални първи награди за солистите София и Михаела, специалната награда на кметство град Обзор и специалната награда на Сдружение Обзор Арт, спечелиха децата от Балетното студио при НЧ „Съгласие 1869“ с ръководител Маня Николова от юбилейния Десети международен фестивал „Морско конче“, Обзор 2022 г. За великолепното представяне помогнаха и учениците от НУИ „П. Пипков“ с ръководител Илиян Илиев.
В Десетото юбилейно издание на фестивала участваха състави от България, Румъния, Македония, Естония, Украйна, Германия, Чехия. Нашите деца се представиха с осем танца и спечелиха сърцата на жури и публика, като заслужено спечелиха големия приз за цялостно представяне. Председател на журито тази година беше Мими Иванова.


В Гала концерта бяха избрани да участват три от танците, спечелили призови места – „Марионетки“, „Дядо и ряпа“ и „Испански танц“.
Незабравими спомени ще оставят посрещането на първия юлски ден на плажа, новите познанства, сценичната треска, бурните аплодисменти на агитките и снимките за спомен след това, дребните препятствия и огромната радост от добре свършената работа.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*